Sobre el web

Suggeriments, consultes i dubtes tècnics

Per resoldre o comunicar qualsevol dubte, consulta, suggeriment o incidència amb el lloc web de Sort 2010 Wildwater World Championships, no dubteu en contactar amb la següent adreça de correu electrònic: caiac@sort.cat

Crèdits

El lloc web de Sort 2010 Wildwater World Championships està creat, desenvolupat i gestionat per Pirineuweb.com

Nota legal

El lloc web de Sort 2010 Wildwater World Championships i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de l’Ajuntament de Sort o de tercers que han autoritzat l’ús d’aquests continguts.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

  • Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts (Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada 2.5 Espanya).
  • Sort 2010 Wildwater World Championships no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquest.
  • Sort 2010 Wildwater World Championships no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
  • En cap cas les cookies (galetes) o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.
  • D’acord a la LOPD 15/1999, les seves dades personals sol·licitades en algun dels formularis existents al lloc web s’incorporaran i es tractaran en els fitxers de Sort 2010 Wildwater World Championships, amb la finalitat de poder prestar-li i oferir-li els nostres serveis, i també per informar-lo de les millores i les novetats del lloc web. L’usuari té la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades de caràcter personal.

Les dades de contacte de Sort 2010 Wildwater World Championships són les següents:

Ajuntament de Sort
C/ Doctor Carles Pol i Aleu, 13
25560 Sort

Telèfons
+34 973 620 010
+34 973 621 457

Adreça de correu electrònic
caiac@sort.cat